خواص تخمه هندوانه در بارداری

جالب است بدانید هندوانه سرشار از پتاسیم، منیزیم و گروه ویتامین B می‌باشد. این میوه به دلیل داشتن مواد معدنی نامبرده سرشار از انرژی می‌باشد. مصرف هندوانه با تخمه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و همچنین تقویت سیستم بینایی می‌شود. مصرف صد گرم از تخمه هندوانه در روز میتواند مقدار منیزیم مورد نیاز بدن را برای یک روز کامل تامین کند.

خواص تخمه هندوانه

تخمه هندوانه یک منبع غنی از منیزیم، منگنز، فسفر، روی، آهن، پتاسیم و مس می‌‌باشد.

فواید تخمه هندوانه

مصرف هندوانه با تخمه در دوران بارداری به مادران کمک می‌کند از مشکل سوزش معده و اسیدی شدن معده در امان بمانند. زیرا مصرف هندوانه با تخمه باعث بهبود عملکرد لوله های عبور غذا می‌شود.

آب بسیار زیاد موجود در هندوانه موجب کاهش انسداد رگ ها و ماهیچه های مادر شده و در نتیجه ورم را برطرف می‌کند.

مواد مغذی موجود در هندوانه باعث کاهش حالت تهوع در مادران باردار می‌شود.

در خانم های باردار کم آبی باعث زایمان زودرس یا زایمان ناقص می‌شود. هندوانه از ۹۰% آب تشکیل می‌شود و همین خاصیت این میوه باعث می‌شود مادران از مشکلات زایمان در امان باشند.

هندوانه با تخمه می‌تواند به بهبود عملکرد کلیه کمک کند باعث دفع سموم از بدن مادر بشود.

مصرف میوه هندوانه باعث کاهش احتمال عقب افتادگی ذهنی فرزند می‌شود و به سلامت مغز جنین در شکم مادر کمک بسیار مفیدی می‌کند.

منبع: بالسی

Original Article